The Dog House

Pragmatic Play
Aanmelden Log in Helaas, het is niet mogelijk om dit spel voor spek en bonen te spelen.

Wandel door het honden walhalla in de online slot The Dog House

Van de grote en slobberige loebassen tot de schattige en goed verzorgde keffertjes, The Dog House online slot van Pragmatic Play heeft iets voor alle hondenliefhebbers. Test je geluk in de hondenkennel en pak meer dan alleen hondenpoep. Maak gebruik van super speciale functies voor winsten van tot wel 6.750x de inzet.
Als dat jouw staart sneller laat kwispelen, hou dan de gratis spin rondes en de wild vermenigvuldigers in de gaten.

Harige vrienden en hun speciale functies

Honden zitten vol met trucjes en dat geldt ook voor deze populaire viervoetige slot van Pragmatic Play. Gelukkig kun je oude honden nieuwe trucjes leren! De lucratieve features vergroten de winkansen aanzienlijk. Laten we eens kijken naar de gratis spin rondes en de gekke wereld van wild vermenigvuldigers.
Gratis spin rondes
Om de gratis spin rondes te activeren, moet je 3x bonussymbolen landen. Dit zijn de pootvormige symbolen die op rol 1, 3 en 5 verschijnen. Op dezelfde manier dat jouw hond van je houdt ongeacht wat er gebeurt, worden bonussymbolen op elke positie uitbetaald.
Eenmaal geactiveerd, wordt een bepaald aantal gratis spins toegekend en vervolgens verdeeld over 3x3 rollen. Deze getallen worden opgeteld om het totaal aantal toegekende gratis spins te bepalen. Haal het meeste uit deze free spins, want deze functie kan niet opnieuw worden gelanceerd!
Wild vermenigvuldigers
Het kennel symbool werkt als een wild, wat betekent dat het de plaats kan innemen van elk ander symbool, behalve het bonus symbool. Je zult zien dat het op rol 2, 3 en 4 verschijnt. Als er meerdere kennel symbolen op één rol opduiken, profiteer je van een multiplier.
Dit kan 2x of 3x zijn. Als je hondenkracht hebt en erin slaagt om meer dan 1 op een winnende lijn te scoren, worden de multipliers van alle wild-symbolen bij elkaar opgeteld. Je kunt tot 6.750x je inzet winnen. De spanning is zo groot dat je de postbode wilt achtervolgen.
Gratis speelmodus beschikbaar
Wist je dat je de online slot The Dog House gratis kunt spelen? Gebruik simpelweg de besturing om te wisselen tussen spelen met echt geld of munten. Maar er is nog meer! Je kunt niet alleen gratis spelen, maar ook zonder registratie en download.

Hoe win je in The Dog House online slot

Je haalt het meeste uit jouw harige vriend door te weten wat hij graag wil. Hetzelfde geldt voor het spelen van de online slot The Dog House. Als je weet hoe alle symbolen op elkaar inwerken, heb je de grootste kans om te winnen. Creëer de juiste combinaties van symbolen om de bijbehorende uitbetalingen te winnen. Dit is wat elk symbool waard is:

Blauwe hond:
5x – 7.50
4x – 1.50
3x – 0.50

Roze hond:
5x – 5.00
4x – 1.00
3x – 0.35

Gele hond:
5x – 3.00
4x – 0.60
3x – 0.25

Groene hond:
5x – 2.00
4x – 0.40
3x – 0.20

Halsband:
5x – 1.50
4x – 0.25
3x – 0.12

Bot:
5x – 1.00
4x – 0.20
3x – 0.08

Aas en koning:
5x – 0.50
4x – 0.10
3x – 0.05

Vrouw, boer en tien:
5x – 0.25
4x – 0.05
3x – 0.02

Hoe speel je The Dog House online slot

Selecteer het inzetbedrag met behulp van de plus- en min-symbolen aan de zijkant van de spin-knop. De maximale inzet is €100 en de minimale inzet is €0,20. Als je tevreden bent met het geselecteerde inzetbedrag is het tijd om te spinnen.

Je kunt de rollen laten draaien en stoppen door op de spatiebalk te tikken. Scoor verschillende combinaties van identieke symbolen om de bijbehorende uitbetalingen te winnen.

Hoe is het in de online slot The Dog House?

Waan je in een voorstedelijk geluk van tjilpende vogels en een serene kalmte terwijl je op zoek gaat naar stevige winsten. De heldere cartoon kleuren zorgen voor een nostalgisch gevoel van kinderlijke rust. Geniet van de ontspannende muziek en de interactie met realistische geluidseffecten van de kennels. Dit zou zomaar eens jouw favoriete nieuwe game kunnen zijn.

Pragmatic Playtime

Vind je honden iets te rustig? Wat denk je van leeuwen? Schakel over naar een hogere versnelling en check het online slot Hot Safari van Pragmatic Play.

Probeer The Dog House Megaways online slot van Pragmatic Play als jouw hart sneller gaat kloppen van honden.

Een beetje anders

Wist je dat LeoVegas exclusieve toegang heeft tot een selectie van de nieuwste online slots? Als je het vers van de pers wilt, ga dan naar de nieuwste spellen sectie op de LeoVegas homepage en profiteer van exclusieve toegang tot nieuwe slots, zoals Masters of Valhalla van Snowborn en Nitropolis 3 van Elk.