Razor Shark

Push Gaming
 JACKPOT€0
Aanmelden Log in Helaas, het is niet mogelijk om dit spel voor spek en bonen te spelen.

In dit spel: activeer de Gratis Spellen met 3 of meer scatters en rol 2 en 4 worden bezaaid met mystery symbolen en grote win multipliers. Ontdek betalende symbolen met mystery stapels van 4.
Spelfeiten: Razor Shark slot heeft 5 rollen 20 betaallijnen, ontwikkeld door Push Gaming.

Ontdek schatten op de zeebodem in Razor Shark

Kristalhelder water, zeemijnen en haaien wachten op je in de Razor Shark slot van Push Gaming. Zwem over 5 wielen met verbluffende graphics onder het wateroppervlak in de diepblauwe oceaan. Zet je zwembril op en beleef een aquatisch avontuur bij LeoVegas!

Scherpe tanden en sappige features in Razor Shark

Deze speelautomaat neemt je mee naar een fascinerende onderwaterwereld vol prachtige koraalriffen. Het Razor Shark slot beschikt over spannende functionaliteiten die ervoor zorgen dat je voor altijd wilt blijven zwemmen. Hou de 'Mystery Stacks' in de gaten om te profiteren van zeemijn scatters, terwijl de 'onthul'-functie met gouden haaien grote uitbetalingen kan opleveren!

Razor Shark Mystery Stacks

Dit Razor Shark slot staat bol van de geweldige features, zoals Mystery Stacks. Draai zeewier symbolen in stapels van vier om de Nudge & Reveal functie te starten. Profiteer vervolgens van overeenkomende symbolen of gouden haaien die multiplier munten van 1x tot 2.500x de inzet of scatters onthullen. In beide gevallen vallen de symbolen elke volgende Gratis Spin één positie op de rol totdat ze verdwijnen.

De onthulfunctie in Razor Shark

De onthulfunctie wordt geactiveerd wanneer het Mystery Stack symbool gouden haaien tevoorschijn tovert. Zet je bril op, duik in de oceaan en let op de gouden haaien in deze spannende functie. Elk mystery symbool dat een gouden haai onthult, kan een multiplier of een scatter onthullen!

Gratis spins in Razor Shark

Drie of meer zeemijnen geven toegang tot de gratis spins modus, waarin de tweede en vierde rol is gevuld met Mystery Stack symbolen. Start de 'Nudge' of de 'Onthullingsfunctie' tijdens gratis spins om de progressieve multiplier met +1 te laten stijgen. De gratis spins eindigen wanneer er geen Mystery Stack symbolen meer op de rollen staan.

Hoe win je in Razor Shark

Razor Shark biedt 5 rollen en 20 winlijnen. De laagst betalende symbolen zijn de flippers, duikbril en camera. De hoger betalende symbolen zijn de haaien, die wachten op iets om hun tanden in te zetten.

Vervolgens zijn er de zeemijnen die de bonusronde kunnen activeren. Hieronder een overzicht van de symbolen.

Rode haai - tot 25x
Oranje haai - tot 12,50x
Paarse haai - tot 10x
Groene haai - tot 3,75x
Blauwe haai - tot 2,50x
Camera - tot 1,25x
Zwembrillen - tot 1,25x
Flippers - tot 1.25x
Zuurstoftank - tot 1,25x

Hoe speel je Razor Shark

Razor Shark wijst je de weg naar verbluffende koraalriffen en lucratieve haaien. Nadat de bubbels van het scherm zijn verdwenen, druk je op de ronde knop in de rechterhoek om een draaibeurt te starten. Als je op de knop ernaast klikt, kun je auto-spins activeren. De laagste inzet is $0,10 en de hoogst mogelijke inzet is $100.

Ontdek de onderwaterwereld in Razor Shark

Ben je gek op haaienfilms zoals Jaws? Dan is Razor Shark echt iets voor jou! In deze speelautomaat vind je kristalhelder water, prachtige haaien, zeemijnen en natuurlijk ook grote winsten! Deze slot is gemakkelijk te begrijpen en zit boordevol features die de ervaring van begin tot eind spannend maken. Razor Shark is een gedetailleerde speelautomaat vol aquaplezier.

Andere toppers van Push Gaming

Er zijn nog veel meer prachtige slots te ontdekken van ontwikkelaar Push Gaming. Swing op de dansvloer met Jammin' Jars, of ga voor een paradijselijk gevoel in Tiki Tumble.

Ontdek meer bij LeoVegas

Wij bieden nog veel meer dan onderwater speelautomaten, zoals een live casino dat tot de nok is gevuld met geweldige tafels en spellen. Daar kun je lekker ontspannen en genieten van online blackjack of baccarat online op het hoogste niveau.