MONOPOLY Big Baller

Evolution
 JACKPOT€0
Aanmelden Log in Helaas, het is niet mogelijk om dit spel voor spek en bonen te spelen.

MONOPOLY Big Baller

H2: Beschrijving van MONOPOLY Big BallerStel je voor: MONOPOLY, bingo en live casino; een mix van de meest interactieve en populairste spellen ooit. Je kunt nu genieten van het beste van al die spellen in de MONOPOLY Big Baller live game show van Evolution. Zet je schrap voor multipliers van tot wel 100x, bonuskaarten, charismatische spelleiders en MR. MONOPOLY zelf. Lees verder voor alle informatie.

MONOPOLY Big Baller Live speciale features

MONOPOLY Big Baller is een live game show met een spelverloop dat vergelijkbaar is met bingo. Je hebt 4 bingo-achtige kaarten en 2 extra bonuskaarten met 3 en 4 nummers om op te spelen. Een live game show presentator en een MR. MONOPOLY in augmented reality zijn jouw spelleiders. Ze nemen je mee op een bootreis over een rivier met multipliers die het uitbetalingspotentieel naar een hoger niveau brengen. Selecteer de kaarten waarop je wilt inzetten, verkrijg jouw nummer en geniet van de show.

Free Space kaarten en Kanskaarten

Dit spel bevat Free Space kaarten en Kanskaarten. MR. MONOPOLY is zo genereus dat hij aan de hendel trekt om willekeurige multipliers te verdelen en nummers op de kaarten weg te strepen voor de trekking van de ballen. Er zijn verschillende soorten multipliers die van toepassing kunnen zijn op verschillende lijnen op jouw ticket. Ze kunnen maximaal 100x waard zijn en daardoor voor mogelijk hele leuke verrassingen zorgen.

Bonusspel

Voor toegang tot het bonusspel moet je inzetten op de 3 Rolls of 5 Rolls bonuskaarten. Als het rad op de corresponderende nummers stopt, begint het bonusspel. Deze bonusronde bestaat uit twee dobbelstenen. MR. MONOPOLY loopt over een klassiek MONOPOLY bord gebaseerd op het aantal stappen dat de dobbelsteen onthult. Hij kan stoppen op winsten, multipliers, belastingen of zelfs op de gevangenis, zoals in een MONOPOLY spel. Als een dubbel gerold wordt, ontvang je een extra ‘roll’ op het bord. Als MR. MONOPOLY op het ‘GO’ vakje stopt, worden alle prijzen verdubbeld. Veel interactiever wordt het niet met deze mix van MONOPOLY en bingo.

Hoe win je in het basisspel van MONOPOLY Big Baller

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk nummers weg te strepen om lijnen te formeren. Het bingo-stijl spelverloop is eenvoudig en vermakelijk. Verdeel jouw inzet over de kaarten en kijk welke nummers je elke ronde op het 5x5 bord krijgt. De lijnen worden automatisch weggestreept, dus ga zitten en geniet. De spelleiders maken de inzettijd van elke ronde bekend. Hun vriendelijkheid en ontspanning zorgen voor een fijne ervaring. Terwijl je speelt, hoor je grappen en leuke opmerkingen.

Hoe speel je MONOPOLY Big Baller Live

Het spel begint zodra je de inzet hebt ingesteld en de kaarten hebt gekozen waarmee je wil spelen. Er is ook een knop om op alle kaarten in te zetten zonder ze een voor een te hoeven selecteren. Na het instellen van de inzet start de spelleider de ballenmachine. Jouw nummers worden van jouw kaarten weggestreept zonder dat je de resultaten hoeft te controleren. Je kunt op elk toestel spelen, zij het een computer, tablet of smartphone van Android of iOS. Het spel is net zo interactief als eenvoudig te spelen. Alle features zijn perfect geoptimaliseerd voor alle schermgroottes.

Game info

MONOPOLY Big Baller Live maakt onderdeel uit van de Evolution portfolio. De HD lay-out bevat alle elementen van een bingospel plus enkele andere aspecten die bijdragen aan de rivierboot esthetiek van 1920. De spelleider draagt een matroos outfit om je welkom te heten aan boord. Het scherm is gevuld met bingoballen, bingokaarten en glitter. MR. MONOPOLY vergezelt de spelleider in het creëren van een interactieve ervaring en helpt je om fraaie winsten te bemachtigen.

Probeer andere spellen van Evolution

Als je gek bent op live game shows, dan is Evolution de beste keuze. Hun spellen zijn voorzien van de beste technologieën en grafische effecten, alsmede de vriendelijkste spelleiders en dealers. Maak kennis met Mega Ball voor wat bingo vermaak of Crazy Time als je zin hebt om te raden waar het rad van fortuin zal stoppen. Als je MONOPOLY leuk vindt en jouw gameplay wilt diversifiëren, kun je ook MONOPOLY Live proberen.

Soortgelijke spellen bij LeoVegas

De variatie aan live spellen bij LeoVegas biedt voor ieder wat wils. Het assortiment bestaat uit tientallen live game shows. Als je liever strategie-gerichte games speelt, bekijk dan onze Live Blackjack sectie. Je vindt er populaire namen, zoals Live Lightning Blackjack, Free Bet Blackjack en Blackjack Party. Er zijn ook roulette- en andere tafelspelen beschikbaar.

De MONOPOLY naam en het logo, het onderscheidend ontwerp van het spelbord, de vier hoekpleinen, de MR. MONOPOLY naam en het personage, alsmede alle andere onderscheidende elementen van het bord, de kaarten en de speelstukken zijn handelsmerken van Hasbro van diens vastgoed handelsspel en spelmateriaal en worden gebruikt met toestemming. © 1935, 2022 Hasbro. Alle Rechten Voorbehouden. Onder licentie van Hasbro.