Money Train

Relax
JACKPOT€0
Aanmelden Log in Helaas, het is niet mogelijk om dit spel voor spek en bonen te spelen.

Money Train, ga aan boord van deze Wild Westen slot!In dit spel: Ontgrendel de bonusfunctie met 3 bonussymbolen op oneven rollen of via de koopoptie. Door het activeren van de bonussymbolen bemachtig je bovendien een multiplier die op de inzet van toepassing is.
Speldetails: Spring op de lucratieve Money Train van Relax, een speelautomaat met 5 rollen en 40 winlijnen. Met een RTP (theoretische uitbetalingspercentage) van 96,2-98% en de kans om tot 20.000x de inzet te winnen, kan je achterover leunen en genieten van een wilde rit!

Money Train neemt je mee naar het Wilde Westen

Maak een treinrit die je nooit meer zal vergeten. Beleef het Wilde Westen met de Money Train gokkast van Relax Gaming. Houd je ogen open en dommel niet in, want je weet nooit wanneer de bandieten toeslaan.

De fantastische spelfuncties van Money Train

De spoorbaan en prairies vormen het avontuurlijk speeltoneel vol spannende spelfuncties. Hou je hoed vast want de windvlagen kunnen heftig zijn. Alsof een gewone bonusronde nog niet genoeg is, kun je (in ware Wild Westen-stijl) een ticket voor de bonusronde kopen in deze Western slot.

Money Cart Bonus in Money Train

Draai het bonussymbool op rol 1, 3 en 5 om de Money Cart feature te openen. Aan het begin van deze bonusronde krijgen de drie symbolen een waarde die overeenkomt met de multiplier van de inzet. Daarnaast ontvang je 3 free spins en nieuwe bonussymbolen leveren extra free spins op.

Hoe win je in de Money Train slot?

Bekijk onderstaand overzicht om te weten naar welke schatten en bandieten je moet uitkijken als de trein over de 5 rollen en 40 winlijnen van deze gokkast rolt. Hier zijn de verschillende symbolen en hun waarden:

- Wild - vervangt andere symbolen in een winnende combinatie
- Rode bandiet - tot €1.000
- Oranje bandiet - tot €500
- Groene bandiet - tot €450
- Blauwe bandiet - tot €400
- Schoppen - tot €250
- Harten - tot €200
- Klaveren - tot €175
- Ruiten - tot €150

Hoe speel je de Money Train slot?

Om een spin te beginnen, moet je eerst de inzet instellen. Dit doe je door op de stapel munten aan de rechterkant van de rollen te klikken. De laagst mogelijke inzet per spin is €0,10 en de hoogst mogelijke is €50. Daarna klik je op de grote knop rechts in het midden om een spin te starten. Je kunt ook de bonus feature aan de linkerkant kopen.

Neem het op tegen de Money Train bandieten

Reis door het prairielandschap van de Money Train speelautomaat en ontdek wat het Wilde Westen te bieden heeft. De muziek, de trein en de bandieten geven je het gevoel van een zinderende actiefilm. Op de achtergrond zijn de prachtige prairies en een draaiende windmolen te zien, terwijl in de bonusronde tumbleweed over de rollen waait. De saloon lijkt al open. Klim op het paard en schiet sneller dan je schaduw in deze bandieten slot.

Meer avonturen van Relax

Spelontwikkelaar Relax blijft maar briljante gokkasten uitbrengen. Geloof je ons niet? Bezoek oude tempels en ga voor goud in de Temple Tumble MEGAWAYS slot. Het maakt niet uit welk spel je besluit te spelen, Relax heeft altijd wel een leuke speelautomaat voor je.

Ontdek meer bij LeoVegas

We bieden veel meer dan alleen slots die je naar het Wilde Westen teleporteren; we hebben ook een live casino met een overvloed aan spetterende tafels en spellen. Hier kun je genieten van onder andere online blackjack en baccarat.