Masters Of Valhalla

Snowborn
 JACKPOT€0
Aanmelden Log in Helaas, het is niet mogelijk om dit spel voor spek en bonen te spelen.

Vecht als een Viking in de Masters of Valhalla slot

Ga helemaal los met de Masters of Valhalla gokkast van Snowborn. Reis af naar het land waar de Vikingen ooit met harde hand regeerden. Ontdek de weelde aan speciale functies die je kunnen helpen om tot 20.000x het inzetbedrag te winnen. Gebruik de Valhalla Bonus en de Thor Reel Expansion feature om de winkansen te vergroten.

Speciale spelfuncties

In de tijd van de Vikingen moest je zo snel mogelijk zo veel mogelijk schatten binnenhalen. Dat is ook de bedoeling in deze online speelautomaat, maar gelukkig zijn er speciale features die je een handje helpen. Laten we daarom de Valhalla Bonus en de Thor Reel Expansion functionaliteit eens nader bekijken.

Valhalla Bonus

Om deze feature te ontgrendelen, moet je 3 houten schilden of 3 gouden haai schilden op de rollen scoren. De bonusactie begint met 3 gratis spins en als de Berserk feature is ingeschakeld, ontvang je een extra gratis spin. Vrijwel elk symbool dat op de rollen verschijnt, reset de bonus spins naar 4. Aan het einde van de ronde wordt het originele inzetbedrag vermenigvuldigd met de waarde van alle verzamelde multipliers. Dit kan oplopen tot 500x het inzetbedrag!

Thor Reel uitbreidings-functie

Draai simpelweg Thor ergens op de rollen om de Thor Reel functionaliteit te activeren. Eerstgenoemd symbool heeft een unieke multiplier met een waarde variërend van 1x tot 9x. Zodra het verschijnt, breidt de rol eronder uit, terwijl een tweede Thor-symbool de rol erboven uitbreidt. Maak optimaal gebruik van dit pictogram, want het kan slechts twee keer per ronde verschijnen.

Gratis speelmodus

Wist je dat je de Masters of Valhalla slot gratis kunt spelen? Gebruik de instellingen om te schakelen tussen inzetten met echt geld en speelmunten. LeoVegas Nederland maakt deze wissel eenvoudig en het is niet nodig om je te registreren of een app te downloaden.

Wat is de spelervaring van de Masters of Valhalla slot?

Deze historische gokkast neemt je mee naar een wereld van mysterie en gevaar. Voel de kou van het besneeuwde landschap terwijl je op pad gaat met een stel woeste Noormannen.

De rollen zijn gemaakt van ijzer en de symbolen van steen. Om het simpel te zeggen, je moet sterk zijn om hier te overleven. Op een gegeven moment zou je denken dat het niet epischer kan. Dan begint de soundtrack. De lange en griezelige snaarinstrumenten doen je nekharen overeind staan en je krijgt het gevoel dat de nietsvermoedende dorpsbewoners in gevaar zijn. Strijd als een dappere krijger en geniet van de spanning van dit avontuur in online slot formaat!