Hypernova MEGAWAYS

ReelPlay
JACKPOT€0
Aanmelden Log in Helaas, het is niet mogelijk om dit spel voor spek en bonen te spelen.

Spin de ruimte in met de 'Hypernova Megaways' online slot

Vlieg naar de sterren in de 'Hypernova Megaways' online slot van Reel Play. Met tot wel 117.649 manieren om te winnen is dit een ruimte-expeditie die je niet wilt missen!
Verken de Melkweg met de kans om tot 2.000x te winnen terwijl je naar astronomische prijzen en bonussen zoekt. Houd de Bonus Re-Spins en de Megaways feature in de gaten om jouw winstpotentieel naar kosmische hoogten te brengen.

Speciale functies

Als het op ruimtereizen aankomt, loont het om elke kans te benutten. Dat is precies wat de speciale features van de ‘Hypernova Megaways’ online speelautomaat doen. Laten we de Bonus Re-Spins en de Megaways feature eens nader bekijken.

Bonus Re-Spins-functie

Om de Bonus Re-Spins te ontgrendelen, moet je 6 of meer scatters op één spin draaien. Ter info: deze zien eruit als glanzende trofeeën. Wanneer de ronde voor het eerst begint, krijg je 3 re-spins.

Elke volgende scatter die verschijnt, zorgt ervoor dat het originele aantal van 3 wordt hersteld. Naarmate de functie vordert, blijven alle scatters op hun plaats, waardoor alleen de lege posities overblijven om te draaien.

Aan het einde van deze bonusronde zijn alle verzamelde scatters goed voor een prijs of bonusprijs. De hoogste daarvan is de Platinum Bonus Prijs die maar liefst 2.000x de totale inzet oplevert.

Megaways-functie

De Megaways feature creëert tot 117.649 verschillende manieren om te winnen! Zorg ervoor dat er 4 of meer aangrenzende overeenkomende symbolen op de rollen landen.

Daarnaast kan de bovenste rol symbolen toevoegen aan de rij eronder op rol 2, 3, 4 en 5. De combinaties die hierdoor ontstaan ​​hoeven niet lineair te zijn, maar alleen achter elkaar op elke rol van links naar rechts te verschijnen. Je kunt maximaal 7 symbolen op elke rol laten draaien, met of zonder de hulp van de bovenste rol. Dat is nou mega!

Gratis spelen modus

Wist je dat je met het online slot ‘Hypernova Megaways’ gratis de ruimte in kunt reizen? Gebruik de spelbesturing om te wisselen tussen het gebruik van speelmunten en echt geld. Dit betekent niet alleen dat je LeoVegas online speelautomaten gratis kunt spelen, maar ook zonder registratie of download van een app op jouw toestel.

Hoe win je in de 'Hypernova Megaways' online slot

Voor een spel gebaseerd op ruimtevaart is het winnen van ‘Hypernova Megaways’ verrassend eenvoudig. In wezen ga je op zoek naar combinaties van identieke symbolen om de bijbehorende uitbetalingen te winnen. Laten we onze telescopen tevoorschijn halen om de geweldige symbolen van deze online speelautomaat nader te bekijken.

Witte diamant:
6x – 100.00
5x – 30.00
4x – 10.00
3x – 5.00
2x – 2.00

Rode diamant:
6x – 5.00
5x – 2.50
4x – 1.50
3x – 0.50

Groene diamant:
6x – 2.50
5x – 1.50
4x – 0.75
3x – 0.25

Blauwe diamant:
6x – 2.00
5x – 1.00
4x – 0.50
3x – 0.25

Aas:
6x – 1.20
5x – 0.60
4x – 0.30
3x – 0.20

Koning:
6x – 1.00
5x – 0.60
4x – 0.50
3x – 0.15

Koningin:
6x – 0.90
5x – 0.50
4x – 0.30
3x – 0.15

Boer:
6x – 0.70
5x – 0.50
4x – 0.25
3x – 0.15

Tien:
6x – 0.60
5x – 0.40
4x – 0.25
3x – 0.10

Negen:
6x – 0.50
5x – 0.40
4x – 0.20
3x – 0.10

Hoe speel je ‘Hypernova Megaways’

Om ‘Hypernova Megaways’ te spelen, moet je de inzet bepalen. Open de bedieningselementen en klik op het fiche-icoon voor toegang tot het Totale inzet menu. Daar kun je kiezen voor inzetten die variëren van 0,20 tot 100,00.
Na het bepalen van de inzet druk je op de draaiknop aan de rechterkant van het scherm. Zodra de rollen draaien, kun je de spatiebalk of de enter-toets gebruiken om de rollen te stoppen of te resetten.

Hoe voelt het om ‘Hypernova Megaways’ online slot te spelen

Lanceer jezelf een ver sterrenstelsel in met de 'Hypernova Megaways' online speelautomaat van Reel Play. Deze game zit boordevol bonus functies en geeft spelers een avontuurlijk gevoel met een mysterieus karakter. De visuele effecten zorgen ervoor dat je door de blauwe en oranje lucht zweeft terwijl je de sterrenhemel aanschouwt.
Met zoveel om naar te kijken, is het een goede zaak dat de bedieningselementen tot een minimum zijn beperkt en alleen verschijnen als je ze nodig hebt. Deze speelautomaat is uitgerust met symfonische muziek en neemt je mee terug naar de iconische sci-fi-avonturen van het recente verleden. Hypernova Megaways is een spannend spel voor iedereen die het aandurft.

Reel Play online spellen

Reizen in de ruimte is geweldig, maar zou het beter zijn als je een buitenaards wezen zou zien? Dat kan nu met de online slot 'Not Now Norman' van Reel Play. Als je fan bent van de Megaways functie in de Hypernova Megaways online slot, zul je 'Tiki Infinity Reels Megaways' van Reel Play zeker kunnen waarderen.

Hetzelfde, maar toch een beetje anders

Online slots zitten boordevol geweldige verhalen. Van het oude Egypte tot geavanceerde ruimtereizen, alles ligt binnen handbereik. Maar soms is het leuk om klassieke tafelspellen te spelen. Klik op de LeoVegas homepage op de Tafelspellen tab voor toegang tot topspellen zoals ‘Hold’em Poker’ van Microgaming en ‘Lucky Lucky Blackjack’ van Felt.