Blaze of Ra

Push Gaming
Aanmelden Log in Helaas, het is niet mogelijk om dit spel voor spek en bonen te spelen.

Blaze of Ra: spin voor gloeiend hete beloningen in deze mythologische online slot.
In dit spel: Ra-symbolen die de nudging wilds feature starten en 3 of meer scatters activeren de gratis spins modus met stacked, sticky wilds op de oneven rollen.
Speldetails: 5 rollen en 40 winlijnen effenen het pad voor winsten in deze Blaze of Ra speelautomaat van Push Gaming. Met een RTP van 96,40% liggen goddelijke beloningen in het verschiet.

Blaze of Ra zit boordevol majestueuze schatten

Herleef de fascinerende tijd van de Egyptische farao's met de Blaze of Ra slot. Net als bij andere online slots met een vergelijkbaar thema verschijnen de goden rondom en binnen de rollen. Het paneel heeft een 5x4 lay-out met 40 beschikbare winlijnen. Ervaar wilde overwinningen in verschillende fasen en wacht tot de gratis games opduiken. Tijdens die bonus feature kun je tot 200.000x de inzet verdienen dankzij gestapelde Ra-rollen.

Blaze of Ra features

Deze slot wordt geleverd met drie hoofdfuncties en deze winstverhogende features bevinden zich in het basisspel en in de bonusronde. Winsten creëer je vanaf de meest linkse rol naar rechts op een van de vaste winlijnen.

Duwende wilds

Telkens wanneer het Ra symbool tijdens het basisspel op de bovenste twee posities van een rol verschijnt, verschuiven ze twee posities naar onder bij elke draaibeurt. De resterende posities spinnen echter regelmatig en vergroten daarmee de kans op het maken van winnende combinaties. Dit is alleen in het basisspel mogelijk.

Gratis spins bonus

Het scarab symbool is de scatter van het spel. Scoor tijdens een draaibeurt drie of meer scatters voor toegang tot de gratis spins modus. Elke scatter onthult een nummer: 1 of 2 om het totaal aantal gratis spins te bepalen. Nieuwe scarabs tijdens deze bonusronde zonder limiet leveren meer spins op.

Volle Rol Ra-symbolen

Zodra de gratis spellen beginnen, verschijnt de Ra wild gestapeld op rol 1, 3 en 5 voor de duur van de functie. Dit symbool vergroot de winkansen omdat je verschillende wissels kunt maken.

Hoe win je in het Blaze of Ra basisspel?

Er zijn 12 symbolen beschikbaar in deze speelautomaat. Draai drie of meer gelijksoortige symbolen op een winlijn om een uitbetaling in de wacht te slepen. Dat is ook het geval wanneer wilds andere symbolen vervangen voor het creëren van een winnende combo. De uitbetalingstabel is dynamisch en de weergegeven winsten zijn gebaseerd op de inzet. Verwacht hoge tot gemiddelde uitbetalingen met de speelkaarten en drie andere symbolen.

- 10 - 0,1x, 0,5x, 1x de inzet
- J - 0,1x, 0,5x, 1x de inzet
- Q - 0,1x, 0,5x, 1,25x de inzet
- K - 0,1x, 0,5x, 1,25x de inzet
- Lotus - 0,25x, 1x, 2,5x de inzet
- Oog van Horus - 0,5x, 2x, 5x de inzet
- Scepter - 0,75x, 3x, 7,5x de inzet

Voor hogere uitbetalingen moet je de vier andere thematische symbolen in de gaten houden.

- Ankh kruis - 0,75x, 4x, 10x de inzet
- Anubis (hondengod) - 1x, 5x, 15x de inzet
- Bastet (kattengod) - 1,5x, 7,5x, 20x de inzet
- Ra (wild) - 2,5x, 12,5x, 50x de inzet

Gratis demomodus

Speel de demo-modus om te zien wat deze slot te bieden heeft. Gebruik speelmunten om de gameplay en de features te testen zonder financiële risico’s. Ververs de pagina als de virtuele munten op zijn om verder te spelen. Deze functie is de ideale gelegenheid om kennis te maken met Blaze of Ra en alles wat dit spel te bieden heeft.

Instructies Blaze of Ra

De inzetten in deze online slot variëren van 0,80 tot 200. Om een ​​winnende combinatie te maken, heb je minimaal drie overeenkomende symbolen op een winlijn nodig. Draai de rollen handmatig door na elke ronde op de cirkelvormige pijl te klikken. Het is ook mogelijk om 10 tot 100 ononderbroken spins in te stellen. Geavanceerde opties zoals verlies- en winstlimieten om de geautomatiseerde gameplay te stoppen zijn ook beschikbaar.

Blaze of Ra Spelinfo

Blaze of Ra debuteerde in 2018 en de eenvoudige gameplay zit vol spannend entertainment. Spelers hebben vaste winlijnen en weinig functies, waardoor het ook geschikt is voor beginners. Winsten activeren geanimeerde graphics waarbij Ra de wacht houdt naast de rollen en zijn staf opheft als scarab scatters op de rollen verschijnen. De zachte, folkloristische muziek op de achtergrond zorgt voor een kalme ambiance.

Andere spellen van Push Gaming

Met meer dan tien jaar ervaring in het creëren van online slots heeft Push Gaming spelers veel te bieden. De spellen staan bekend om de geweldige graphics met zinderende en lucratieve features. Bij LeoVegas Nederland speel je onder andere de volgende Push Gaming toppers: Land of Zenith, The Shadow Order en Jammin' Jars 2.

Gelijkaardige slots als Blaze of Ra

et oude Egypte is een bijzonder populair thema in de wereld van online speelautomaten. Als je op zoek bent naar spellen die vergelijkbaar zijn met Blaze of Ra, raden we Rise of Egypt Deluxe, 9 Pyramids of Fortune en Egyptian Fortunes aan. Ga op expeditie in het land van de Nijl en ontdek verborgen schatten die een fortuin waard zijn!